Csapatépítő 
tréningek

Kis- és közép vállalatok, baráti társaságok részére

Részletek 

Túravezetés 
csoportoknak

10-15 fős baráti társaságok részére az ország bármely pontján

Részletek 

Kincskereső kalandtúrák gyerekeknek

Születésnapi kincskereső túrák 
5-14 éves gyerekek részére

Részletek 

Barangolook csapatépítő

A járvány okozta korlátozások miatt számos céges rendezvény ellehetetlenült, ugyanakkor a kis létszámú sport tevékenység virágkorát éli. Értelemszerű, hogy a korlátozások feloldásával mindenki a kültéri csapatépítő játékok és tréning ötletek irányában fog keresgélni. A csapatépítés ugyanakkor sose volt még ennyire fontos, hiszen az otthonról végzett munka miatt a kommunikáció lehetőségei erőteljesen romlanak. A természet adott szinte bárhol, így nem csak vidéken, hegységeink környékén, de Budapest vonzáskörzetében is számos csapatépítő lehetőségünk akad a korlátozások feloldásával.

Az első felfedező csapatok…

Céges csapatépítő tréningek bátor felfedezői lesznek, akik kis létszámú csoportokban egymás ellen, vagy egymással kooperálva teljesítenek kihívásokat.

A céged alkalmazottai…

Kiszabadulva a „Home Office”-ból, a szabadban, egészséges körülmények között, sportolva, túrázva vehetnek részt egy olyan tréningen, amely figyelembe veszi a vírusvédelmi intézkedéseket. Kis létszámban, csoportosulás nélkül teljesíthetik a feladatot.

A kihívások…

A céges igényeknek megfelelően alakíthatók mind térben, mind időben. A helyszíneket előzetes megbeszélés után alakítjuk ki, a csoportok mellé animátorokat biztosítunk az eltévedés elkerülése és a feladatok elvégzésének elősegítése végett. Szükség esetén a helyszínek eléréséhez az utazást is meg tudjuk szervezni.

Kiértékelés és fejlesztés...

Opcionális lehetőségként szakképzett tréner segítségével a feladatok elvégzésének kiértékelését is lebonyolítjuk: fókuszban az együttműködés, konfliktuskezelés, introvertált személyek aktiválása, extrovertáltak figyelmének mások felé irányítása, problémamegoldás, csoportos döntéshozatal, csapat kommunikáció, helyzetelemzés figyelembe vételével.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed...

...keress bizalommal, egy részletesebb program tájékoztatásra, és a részletek egyeztetésére, amely alapján egyedi árajánlat készítünk a cég igényeinek, a résztvevők számának és a helyszín kialakításának figyelembe vételével.

Az üzenetet sikeresen elküldtük.
A küldés nem sikerült, kérlek javítsd a hibákat és próbáld újra.